+32 3 369 92 82
info@nubila.be

Klanten

Wat zeggen onze klanten?

Vier redenen waarom Choco reeds 13 jaar samenwerkt met Nubila:

• Vakkennis : de beste oplossingen op onze maat en een goed begrip van Choco en onze noden

• Betrouwbaarheid : duidelijke afspraken en budgetten

• Correct en eerlijk : geen verkooppraatjes, maar eerlijke informatie en betrouwbare service

• Pro-activiteit : problemen voorzien en oplossen voor ze zich voordoen

Ik durf zeggen dat onze relatie ondertussen een vriendschap is geworden.

Steven Pauwels

CHOCO – RELATIEBOUWERS

We werken al geruime tijd samen met Nubila en we zijn uiterst tevreden over hun diensten.
Als bedrijf dat streeft naar topprestaties, hebben we een IT-partner nodig die naadloos kan meebewegen met onze behoeften, zowel op het gebied van hardware als software.

Nubila heeft bewezen de perfecte partner te zijn voor A-Chief.
Wat ons het meest aanspreekt aan Nubila is hun vermogen om ons volledig te ontzorgen. Of het nu gaat om het beheren van onze IT-infrastructuur, het leveren van de nieuwste hardware of het onderhouden van onze softwareapplicaties, Nubila heeft ons nooit in de steek gelaten. Ze begrijpen ons bedrijf en onze specifieke vereisten, en ze zorgen er altijd voor dat we de best mogelijke IT-oplossingen hebben.

Geert Spapen

A-CHIEF

Bij IT bedrijven denken we meestal aan duurbetaalde computer nerds, die vaak in een onverstaanbaar jargon communiceren en zich bij problemen of pannes verschuilen achter een helpdesk waar je enkel een ticket nummer krijgt.

Sounds familiar ? Niet dus bij NUBILA …

Zij ontzorgen mij én mijn medewerkers echt volledig. Zelfs de meest banale vragen van onze mensen over hun mail of laptop worden snel en efficient verholpen. Internet issues, cloud oplossingen, beveiliging, telefonie, server, … echt alles wordt à la carte van ons bedrijf aangepast én proactief verbeterd.

Bovendien werkt NUBILA met correcte en heldere contracten en tarieven, reageren ze altijd snel op onze vragen en bieden ze steeds de juiste oplossingen aan.

Sinds we met Nubila in zee zijn gegaan bij Mazda | Antwerp Automotive hoeven we ons enkel nog bezig te houden met onze eigen klanten …

Axel Cobbaert

ANTWERP AUTOMOTIVE

Aangebracht door onze vorige IT’er, bleek Nubila een schot in de roos!

Altijd bereikbaar en we werden onmiddellijk geholpen, indien dringend.

Meedenken op lange termijn.
Optimaliseren en vereenvoudigen van de IT-toepassingen en dit aan een voorspelbare kostprijs.

Dr. Guy Brijs

MEDIPLACE

Wij zochten met onze holding een telefonieoplossing waarbij zowel de klant als de gebruikers voordelen uit konden halen. Hierdoor voerde ik een marktonderzoek, waarbij enkele grote spelers werden gecontacteerd, maar toch niet geheel onze wensen konden invullen.

Na enige tijd kwamen we in contact met Nubila die ons als partner het product 3cx konden voorstellen. Na jaren een onsite telefooncentrale te hebben, werd het tijd om de cloud een kans te geven. Nubila heeft de transitie in goede banen geleid, zonder al te veel problemen hebben wij de omschakeling kunnen doen en functioneert onze telefonieflow op de manier dat we wensten.

Bij vragen komt er snel reactie en gebruikt Nubila ook hun expertise om met andere, of soms simpelere manieren tot een bepaald resultaat te komen. Tot hiertoe zijn wij zeer tevreden van de samenwerking en zou ik Nubila absoluut aanraden.

Mitch Brouhon

BMW JORSSEN

Toen we op zoek gingen naar iemand om ons te begeleiden bij het ontwerpen en implementeren van onze nieuwe omgeving, kwamen we Nubila tegen.

Nubila stond steeds klaar om ons hierin te begeleiden en om mee te denken aan oplossingen waar nodig.

Na een eerste seizoen met Nubila als partner kunnen we met zekerheid zeggen dat we de juiste keuze hebben gemaakt!

Gaël Lelièvre

NATHALIE VLEESCHOUWER

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Nubila.

Hun team is niet alleen zeer deskundig, maar ook ongelooflijk responsief, snel en efficiënt. Wanneer ik een computerprobleem had of technische ondersteuning nodig had, kwamen ze mij te hulp en loste het probleem snel op.

Hun toewijding aan klanttevredenheid is werkelijk indrukwekkend. Ik raad Nubila ten zeerste aan voor al uw IT-behoeften!”

Sascha Wijnant

CLIMACON

We werken al verschillende jaren heel tevreden samen met Nubila.

Door de continue update van onze software en uitbreiding van liberoo hebben we behoeften aan een partner die meedenkt met onze organisatie. Nubila staat ons steeds hierin bij door het aanreiken van oplossingen voordat we zelfs maar realiseren dat er een behoefte is.

Belangrijk voor ons is dat ze steeds bereikbaar zijn als er vragen zijn van medewerkers. Door hun deskundige netwerkbeheer hoeven wij ons geen zorgen te maken over downtime of veiligheidsproblemen.

Hierdoor kunnen wij ons concentreren op zaken die echt belangrijk is voor onze onderneming.
Nubila is meer dan een leverancier voor ons. Ze zijn een verlengstuk van ons team.

Ik beveel Nubila zonder enige aarzeling aan voor elk bedrijf dat op zoek is naar een top IT-partner.

Bert De Bie

liberoo – weg van cijfers