+32 3 369 92 82
info@nubila.be

Beveiliging

Beveiliging 

De beveiliging van uw infrastructuur en data is vandaag nog belangrijker geworden. Overal schuilen er gevaren om de hoek. We horen het immers regelmatig in het nieuws dat bedrijven gehacked worden of dat er cruciale data geëncrypteerd werd.

Wij kunnen u helpen bij het inschatten van beveiligingsrisico’s , dit zowel voor externe als interne factoren. Onze experts zorgen ervoor dat uw data juist beveiligd is en enkel beschikbaar voor de juiste personen.

HOE BEVEILIG IK MEZELF?

Hoe beveiligen?

De beveiliging van uw IT infrastructuur bestaat uit een aantal basis principes

CONTACTEER ONS
EDGE SECURITY

Beveiliging van alle eindpunten in uw netwerk. Gaande van de rand van uw netwerk (firewalls) tot de eindgebruiker en zijn toestellen (Anti-virus, MDM en encryptie)

BEWUSTMAKING

Elke gebruiker dient zich bewust te zijn van mogelijke dreigingen en helpt door opleiding en gezond verstand de kans op lekken verkleinen.

UPDATES & PATCHING

Door regelmatig updates en patches te installeren op uw infrastructuur zorgen we voor een verkleinde kans op incidenten en verhoogt de beschikbaarheid.

RECHTEN

Het implementeren van gebruikerspermissie’s zorgt voor een betere beveiliging voor gevoelige bedrijfsinformatie en beschermt tegen lekken.

SEGMENTATIE & BYOD

Medewerkers en bezoekers brengen eigen toestellen in uw netwerk zonder dat u hier weet noch controle over heeft. Door een gedreven BYOD beleid kan dit zonder beveiligingsrisico.

BACKUP

Een backup van uw infrastructuur en bedrijfsdata zorgt ervoor dat u steeds kan terugvallen op een schone versie van uw bestanden in geval van een virus of andere aanval.

Bekijk de ransomware checklist!

DOWNLOAD

Onze diensten

FIREWALLS

Een firewall is uw eerste bescherming tegen dreigingen van buitenaf en controleert in -en uitgaande connectie’s.

ANTI-VIRUS

Elk systeem heeft zwakheden, en kwaadwillenden zullen deze altijd willen misbruiken. Om dit te voorkomen heeft u een antivirus oplossing nodig. 

BACKUP

Naast het implementeren van preventieve oplossingen is een backup strategie cruciaal voor uw bedrijf. Mocht er zich toch een incident voor doen bent u er zeker van dat een reservekopie van uw belangrijke gegevens bestaat.

EXTERNE TOEGANG

U wil steeds uw documenten en data kunnen raadplegen, maar dan op een veilige manier?
Wij zorgen voor een beveiligde verbinding tussen uw computer en het bedrijfsnetwerk, waar u ook bent!

ENCRYPTIE EN DATABEVEILIGING

Wat bij verlies of diefstal van een computer of randapparaat? Heeft iedereen dan toegang tot de inhoud?
Wij zorgen voor encryptie en MDM zodat gegevens op uw toestellen enkel bekeken kunnen worden door de juiste personen.

GDPR

Is uw bedrijf in regel met de GDPR wet?
Wij lossen dit vraagstuk samen met u op!